FLOAT SPA - lebegő kabin - flooting

Float

Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Float SPA lebegőkabint, mely  jelenleg a piacon kapható legmodernebb wellness szolgáltatás, mely a  súlytalan lebegés élményét nyújtja használójának. A lebegés alapját a float tartályban lévő magas sókoncentrátumú víz képezi, melynek köszönhetően a test a vízfelszínen lebeg. Lebegőkabinunk rendkívül gazdaságos üzemeltetésű és a maximális higiéniai feltételeknek megfelel. Exkluzív megjelenésével és kialakításával számos vevőnket és vendégünket meggyőzte.

A lebegésterápia hasonló előnyökkel jár, mint a relaxációs tréning, a hipnózis, meditáció, jóga vagy masszázs- mind pszichológiai, mind fizikai hatásait illetően - most a városi életforma keretein belül exkluzív körülmények között vehető igénybe. A lebegésben rejlő lehetőségeket kiválóan kiaknázhatják olyan vállalkozásoknál, ahol a szolgáltatás célja a prémium színvonalú testi-lelki harmónia megteremtése .

Szeretnénk, hogy a gyógyító luxus ezen formája minél több helyen elérhető legyen, ezért ha úgy gondolja, hogy az Ön  szépségszalonjának, wellness centrumának vagy szállodájának szolgáltatási közül sem hiányozhat egy modern, figyelemfelkeltő termék,bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal!

Kérjük, egy előre egyeztetett időpontban (Tel: +36 20 960 1237) engedje meg, hogy meglátogassuk Önt és bemutathassunk termékünket, amely valóban  a jelenleg kapható legfejlettebb lebegésterápiára gyártott kabin/szoba!

Float kabin

floating