ADRIA TEFLON SYSTEM 100%-os higiéniát és tisztán tarthatóságot biztosító hidromasszázs rendszer, melyet az Ön által választott akril fürdőkádba építünk.

 

Magas minőségű, különleges teflonos csőrendszerrel, erős szivattyúval szerelt hidromasszázs rendszerünk az összes jelenleg itthon kapható - árban hasonló - rendszernél többet nyújt:

 

Higiénia: Teflon System csőrendszer

A hagyományos csőrendszerrel szerelt hidromasszázs kádakkal ellentétben a teflon bevonatú csőrendszer belső felületén a szennyeződések és a baktériumok nem tudnak megtelepedni. Mivel a csövek átlátszóak, könnyen ellenőrizhető azok tisztasága. A teflonos csövekkel szerelt hidromasszázs rendszerek karbantartása sokkal kevesebb munkát igényel, jóval ritkábban kell tisztítani, és sokkal higiénikusabbak. Ez a típusú csőrendszer a drága beépített fertőtlenítő rendszert hivatott kiváltani. Minden hidromasszázs kádat kell tisztítani. A tisztítás történhet beépített fertőtlenítő rendszerrel, vagy manuálisan. A manuális tisztítás során fel kell tölteni a kádat vízzel, beletenni a tisztítószert és járatni a rendszert kb. 15 percig, hogy a tisztítószeres víz lemossa a csövekről a lerakódásokat. Ezt a karbantartást hagyományos csőrendszerrel szerelt kádak esetén havonta ajánlott megtenni, míg a teflonos csőrendszer esetén elég 3-4 havonta is átmosni a kádat, és rövidebb idő is elég a kitisztításhoz. Ezzel vizet, energiát, tisztítószert és időt lehet megspórolni.

 

Masszázs hatékonyság: 1500W szivattyú

A rendszer - a teflonos csövek kivételével - teljes egészében az osztrák Koller cég termékeiből épül fel, mely tartalmaz egy nagy teljesítményű 1500W-os szivattyút. A szivattyú keringeti a kádban lévő vizet. A szivattyú teljesítménye meghatározza, hogy milyen erővel lép ki a hidromasszázs fúvókákon keresztül a víz, vagyis hogy milyen erősen fog masszírozni a rendszer. Nagyobb méretű kádakban például kisebb teljesítményű szivattyúk csak nehézkesen forgatják a vizet, valódi masszírozó hatást nem tudnak kifejteni. A nagy teljesítményű szivattyú és a kádban ideálisan elrendezett hidromasszázs jetek biztosítják az élvezetes masszázst a kádban. A hidromasszázs jeteket úgy helyezzük el a kádban, hogy minden irányból érezhető - élvezhető legyen:

  • a kád oldalában elhelyezett fúvókák a kádban lévő vizet hivatottak keringetni, a víztömeget kell megforgatniuk,

  • a masszázs lényege, a hátmasszázs a hátnál elhelyezett több kisméretű jetből áll, melyek több kis ponton közvetlenül érintkezve masszírozzák a hátat,

  • a lábnál elhelyezett fúvókák a talpmasszázst végzik, de ha a kád formája engedi, hogy fordítva bele lehessen ülni, akkor rövidebb intenzív hátmasszázsként is funkcionál

  • az alsó levegő rendszerrel szerelt kádakban a vízmasszázs kiegészül a levegő masszázzsal, mely a komplexitás élményét növeli, és nem a masszírozó hatásra helyezi a hangsúlyt, hanem kiegészíti azt, az alulról feltörő melegített levegő buborékok simogató, pezsgő érzésével.

 

Megbízhatóság: Osztrák alapanyagok

A rendszer minden eleme osztrák, a Koller gyár terméke. Az egyes alkatrészek alapanyagának jó minősége szavatolja a rendszer hosszú élettartamát. A teflonos csőrendszer különleges illesztései révén kiküszöbölhető a ragasztott hidromasszázs kádaknál leggyakrabban előforduló meghibásodás, a ragasztások mentén jelentkező csöpögés ill. szivárgás, folyás. Ha a szállítás, raktározás vagy szerelés során megsérülne egy cső, az könnyen és gyorsan cserélhető.

 

ÁRAK:

 

Hidromasszázs kád ára = választott kádtest ára

    + előlap ára (ajánlott)

    + választott Adria Teflon System hidromasszázs rendszer ára

    + Extrák (opció)

 

Adria Teflon System hidromasszázs rendszer 6+6+10 jet Manuális indítással: 250.000.- + ÁFA

(nem tartalmazza a kádtest árát)

 

Adria Teflon System hidromasszázs rendszer 6+6+10 jet Elektronikus vezérléssel : 320.000.- + ÁFA

(nem tartalmazza a kádtest árát)

 

Extrák:

Beépített világítás: 29.000.- Ft

Vízeséses befolyó a kád peremére fúrva: 40.000.- Ft

 

Beüzemelés: 24.000.- Ft

 

Felszereltség:

 

Adria Teflon System hidromasszázs rendszer 6+6+10 jet Manuális indítással:

Víz rendszer:

2 db turbó önürítős masszázsfúvóka a talphoz

2-2 db speciális önürítős masszázsfúvóka a derékhoz

6 db mikrofúvóka a hátmasszázshoz

1,500 KW-os, halk járású szivattyú

manuális indítógomb vízhez

Levegő rendszer:

10 db levegőfúvóka a kád aljában

700 W-os kompresszor, 200 W fűtéssel

manuális indítógomb levegőhöz

 

Adria Teflon System hidromasszázs rendszer 6+6+10 jet Elektronikus vezérléssel:

Víz rendszer:

2 db turbó önürítős masszázsfúvóka a talphoz

2-2 db speciális önürítős masszázsfúvóka a derékhoz

6 db mikrofúvóka a hátmasszázshoz

1,500 KW-os, halk járású szivattyú

Levegő rendszer:

10 db levegőfúvóka a kád aljában

700 W-os kompresszor, 200 W fűtéssel

Elektronikus vezérlés:

vízmasszázs indítás

levegő masszázs indítás

szaggatott pulzálás vízmasszázshoz

szinuszos pulzálás levegőmasszázshoz

fokozatszabályozás levegőmasszázshoz

meleg levegős kiszárítás

szárazon futás gátló

 

Hidromasszázs rendszerünket a megadott áron az alábbi gyártók kádjaiba építjük:

 

Ravak

Duravit

Roltechnik

Riho

SaniPro

H2O

M-ACRYL

 

Más kád gyártók kádjaiba való beépítéshez kérjen ajánlatot.

Hidromasszázs rendszert már használatba vett kádba utólag nem építünk.

 

A hidromasszázs kádakat mindig ajánlott előlappal használni. Ennek egyik legfőbb oka, hogy így könnyen szervizelhető a kád az előlap levételével, és nincs szükség bontásra. Másfelől, mert beépítéskor, miközben befalazzák a kádat, többnyire megsértik a csőrendszert, és mire elkészül, meghibásodást idéznek elő. A hidromasszázs kád beüzemelését kizárólag saját szervizeseink végezhetik, ellenkező esetben a garancia (1év) , nem szakszerű üzembe helyezés miatt megszűnik. A beüzemelés tartalmazza a kád behelyezését, magasságának beállítását, szintezését, rögzítését, az előlap felhelyezését és a kád lepróbálását. A beüzemelés során sosem falazunk be kádat!

 

A jótállási igény érvényesítésére az jogosult, aki a készülékkel és annak szabályszerűen kitöltött, a beüzemelést igazoló jótállási jegyével rendelkezik. A garanciális időszak a beüzemelés napjától kezdődik, legkésőbb a vásárlást követő 90.-ik napon.

 

A jótállási igazolást kérjük a későbbiek során is megtartani, mivel minden terméket sorszámozunk. A sorszám rákerül a jótállásra. A sorszám alapján a termék alkatrész listája bármely későbbi időpontban is azonosítható, így a rendszer bármely eleme évek múlva is könnyen után rendelhető.

TSTS

hidro